Behöver ni hjälp inom transport och lager?

Det är just nu konstiga tider vi upplever som har stor påverkan på människor, företag och vårt samhälle. En del företag har massor att göra och har svårt att få den dagliga planeringen att gå ihop och andra kämpar med att kunna få verksamheten att överleva.

För oss som arbetar inom transport med primär inriktning på bohags- och företagsflytt har vi den senaste tiden upplevt en nedgång i efterfrågan. Vi har därför nu lediga resurser och kapacitet som kanske ni kan behöva.

Vi förfogar över transportbilar på 18t och 3,5t. Alla med bakgavellyft.

Våra chaufförer har lång erfarenhet och kan snabbt hoppa in på olika typer av transportuppdrag. Vi har även expressarbetare/montörer med erfarenhet inom lager och andra områden som t.ex vaktmästartjänst.

Vi har givetvis nödvändiga tillstånd som tranporttillstånd, YKB, F-skatt

Inget uppdrag är för litet för oss och vi kan hjälpa till med allt från enstaka uppdrag till regelbundna körningar eller andra tjänster inom logistik.

Behöver ni hjälp med en tillfällig arbetsbelastning, sommarvikarie eller enstaka körning så hör av er till oss så kan vi lämna ett förslag på samarbete.

Göran Höglind

– Vi är anpassningsbara. Det är en förutsättning för ett företag i vår branch där konjunkturen styr villkoren. Vi matchar vår kompetens mot de behov som marknaden kräver , berättar Göran Höglind, ägare Sundbybergs FlyttExpress.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!