Våra kunder tycker

Enormt hjälpsamma och serviceinriktade. Genomförde vår flytt snabbt och på absolut bästa sätt. Tveklöst vårt val även nästa flytt. Rekommenderas!

Lars Wikman

Ni som letar flyttfirma kan sluta leta.
Toppen firma som var effektiva och pålitliga. Väldigt kunniga som skyddade allt så inget gick sönder. Hjälpsamma med leverans och upphämtning utav lånade flyttlådor. Toppen helt enkelt!! 5 /5 stjärnor.

Linn

Vi vill rekommendera Sundbybergs FlyttExpress. För oss är snabba transporter viktigt och när vi flyttade vår butik gick det hur smidigt som helst. Toppenjobb!

Micke Norinder, Mixit

Vi på Hantverkarnas hus har anlitat Sundbybergs FlyttExpress vid ett flertal tillfällen och samarbetet har alltid fungerat bra. De är noggranna, trevliga och inte minst kostnadseffektiva. Jag har också anlitat dem privat. De är definitivt mitt val nästa gång vi behöver flytta, magasinera och transportera, oavsett om det gäller företaget eller hemmet!

Jimmy Larsson, Hantverkarnas Hus

Hör av dig till oss!

Har du frågor eller funderingar kring Sundbybergs FlyttExpress kan du med fördel höra av dig. Du kan antingen använda vår kontaktsida eller kontakta Göran eller Fredrik direkt via e-post eller sociala medier.

Göran Höglind
Göran HöglindÄgare
Fredrik Axelsson
Fredrik AxelssonVD

Hör av dig!

Hör av dig!
Vi har under alla år blivit så mycket mer än en traditionell flyttfirma där vi idag kan utföra de flesta transportuppdrag för både dig som kund med ett engångsbehov till att bli en samarbetspartner där vi sköter hela logistikkedjan.