Flyttfirma i Stockholm

Sundbybergs FlyttExpress är en väletablerad flyttfirma i Stockholm med säte i Sundbyberg som grundades 1990 och har drivits i samma regi sedan starten.

Vi har under alla år blivit så mycket mer än en traditionell flyttfirma där vi idag kan utföra de flesta transportuppdrag för både dig som kund med ett engångsbehov till att bli en samarbetspartner där vi sköter hela logistikkedjan.

Vi sammanfattar hur vi vill att våra kunder skall uppfatta oss med de fem P:ena Pålitliga, Personliga, Prisvärda, Professionella, Problemlösare

Ursprung

En stor del i vårt ursprung är inom piano- och flygeltransporter. Där har vi byggt upp en tradition inom företaget att ingenting är omöjligt och vikten av kompetens hos vår personal för varsam hantering

Vad utför vi?

Vi utför allt inom kontorsflytt, bohagsflytt, distribution, specialtransporter och magasinering. Våra kunder är allt från företag, privatpersoner och kommuner

Varför välja oss? Vi sammanfattar hur vi vill att
våra kunder skall uppfatta oss med de fem P:ena

  • Pålitliga

  • Personliga

  • Prisvärda

  • Professionella

  • Problemlösare

Vi har en bred kompetens och ett väl utbyggt samarbete med underleverantörer för att kunna tillgodose de flesta behov.

Jobba hos oss

Att arbeta på Sundbybergs FlyttExpress innebär inte bara intressanta arbetsuppgifter och trevliga kollegor. Det innebär också att aktivt jobba för att fler väljer hållbara flyttningar och transporter. Idag är vi drygt 15 medarbetare och vill ha fler med på resan mot effektivare flyttningar, ett bättre transportsätt och ett grönare Sverige.

Just nu söker vi:
• Erfarna expressarbetare
• Chaufförer med c – kort

Kontakta oss gärna!

Miljötänkande 

Vi insåg tidigt att vi alla måste bidra till en bra miljö där vi hela tiden arbetar för en bättre miljöpåverkan. Vi var en av de första flyttfirmorna som blev ISO 14001 miljöcertifierade.

Miljöarbetet är viktigt. Dels för att vi vill göra rätt för oss och dels när vi märker att det är en viktig fråga för dig som kund.

Fokusområden

Vårt miljöarbete är inriktat på vissa fokusområden:

Transporter

Vi är duktiga på att packa effektivt och kan jämfört med en privatperson spara in lastutrymme. Därför blir det mer effektiva transporter.

Kartonger

Kartonger förbrukar vi mycket av! Våra kartonger är av hög kvalitet och kan användas många gånger. Det är därför vi är noga med att samla in dem istället för att köpa nya. Våra kartonger är tillverkade av återvunnet papper från ISO 14001-certifierade leverantörer.

Energi

Vi köper Bra Miljöval-el, vilket innebär att elen kommer från sol, vind och redan utbyggd vattenkraft. Vi har lågenergibelysning på magasinen och har dessutom tagit bort onödig belysning helt och hållet. Vi har värmer magasinen med fjärrvärme som kommer från spillvärme.

Källsortering

Vi ser till att avfallet sorteras enligt era önskemål. Vi har tillstånd att köra farligt avfall, vilket el-avfall såsom TV och datorer klassas som. Därför kan du som kund vara trygg med att avfallet hamnar på rätt ställe.

ISO 140001- certifiering

Vi har ISO 14001- certifiering företaget vilket innebär att vårt miljöarbete uppfyller internationella krav. Att vi uppfyller kraven kontrolleras regelbundet av en utomstående person som säger till om vi behöver förbättra något.

Miljöpolicy

Vill du se vår miljöpolicy, kan du klicka här!

Hör av dig till oss!

Har du frågor eller funderingar kring Sundbybergs FlyttExpress kan du med fördel höra av dig. Du kan antingen använda vår kontaktsida eller kontakta Göran eller Fredrik direkt via e-post eller sociala medier.

Göran Höglind
Göran HöglindÄgare
Fredrik Axelsson
Fredrik AxelssonVD

Hör av dig!

Hör av dig!
Vi har under alla år blivit så mycket mer än en traditionell flyttfirma där vi idag kan utföra de flesta transportuppdrag för både dig som kund med ett engångsbehov till att bli en samarbetspartner där vi sköter hela logistikkedjan.