Passa på att rensa innan din flytt!

En sak du aldrig kommer undan när det kommer till flyttning är rensning. Flytten i sig innebär ett utmärkt läge att få bort saker från hem och förråd. Vi har alla varit med om överfulla vindskontor, garderober och lagringsplatser. Ett bra tips är, att i god tid, se över dessa platser. Gör sedan en uppskattning och organisera dina saker i olika kategorier som ska med, skänkas bort eller kastas. På så sätt blir flytten enklare och mer organiserad.

Om du i ett tidigt skede får ner dina saker i flyttkartonger är det enklare och smidigare att genomföra transporter av det som ska kastas eller tas med i flytten. Tänk på att du kan skänka bort saker via Facebook och hjälporganisationer nr du sorterat klart.

Göran Höglind

– Vi bistår gärna i arbetet. Vi har lång erfarenhet av att sortera, paketera och transportera det du vill rensa i din flytt. Vi använder alltid miljöcertifierade sorteringsstationer och ser till att sakerna kommer på rätt plats. Du kan med fördel kontakta oss i ett tidigt skede. Det innebär att flytten blir snabbare, effektivare och så klart kostnadseffektiv, säger Göran Höglind, ägare av Sundbybergs FlyttExpress!

Vi bifogar matnyttiga rensningstips från den utmärkta flyttbloggen moveria.se

Kontakta oss gärna så berättar vi mer!