Behöver du städa efter din flytt – Kontakta oss!

Ett av alla moment under en flytt som är jobbigt, tidskrävande och svårt, är flyttstädning. Vi rekommenderar att du låter en professionell städfirma ta det ansvaret. Då kan du fokusera på det viktigaste, ditt bohag. Dessutom slipper du onödiga diskussioner kring utförandet, det tar vi hand om. Vi hjälper till med:

  • Städning i Stockholm och övriga landet
  • Bohag och kontorsstädning
  • Flexibla priser
  • Vi tar ansvar för jobbet
  • Hjälp med RUT

Använd RUT-avdrag när du beställer flyttstädning

– Vi hjälper självklart till med RUT-avdrag om man beställer flyttstädning av oss, säger Göran Höglind, ägare av Sundbybergs FlyttExpress.

* När du bokar flyttstädning så säg till att du vill ha rutavdrag, de flesta som utför flyttstädning kan då ordna så att du får rutavdraget gjort direkt på din faktura. Det innebär att du behöver bara betala hälften av arbetskostnaden, städmaterial får inte dras av.

Vad gäller:
* Du kan få rutavdrag flytt för flyttstädning och för flyttfirman. Det innebär att du får dra av 50% av arbetskostnaden det vill säga du betalar bara hälften av vad arbetet skulle ha kostat annars! Flyttstädning har ingått från början och från 1 augusti 2016 har du fått rutavdrag för flyttfirmans arbete. Rutavdrag för flyttfirman gäller för flytt av bohag mellan bostäder och inte om du till exempel köper en ny soffa och vill få den hemkörd. Upp till 50 000 kr per person får du dra av.

*Information från moveria.se

Flyttstädning Priser

Vi bedömer varje arbete individuellt så att du som kund ska få det absolut bästa erbjudandet för just ditt hem eller kontor. Hör gärna av dig, vi gör en gemensam bedömning för att kunna nå en optimal lösning för dig som kund.